Deşi pe piaţă veţi găsi foarte multe obiecte finisate cu ajutorul cromării sau prin procedee similare, noi preferăm sa lucrăm cu otel inoxidabil. Când un obiect este realizat din oţel inoxidabil rămâne oţel inoxidabil pentru totdeauna, iar aspectul  si performantele se păstrează acelaşi, indiferent de gradul de uzură. Când un produs e finisat cu ajutorul cromării el are aspectul inoxului doar la suprafaţă, materialul principal fiind: aluminiu, oţel din aliaj simplu sau alamă.

Oţelul inoxidabil este un oţel cu conţinut scăzut de carbon in compoziţie, care conţine crom în proporţie de 10% din greutate. Acest adaos de crom îi conferă oţelului proprietăţile sale unice de inoxidabilitate si rezistenţă la coroziune. Prezenţa cromulului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafaţa oţelului, pelicula care este capabilă de a se autoreface în caz de alterare mecanică sau chimică.

Avantajele oţelului inoxidabil:

Rezistenţa la coroziune: oţelul inoxidabil rezistă la coroziune în atmosferă şi în apă, precum şi în majoritatea acizilor, soluţiilor alcaline şi mediilor incărcate cu clor.

Rezistenţa la căldură şi foc: Aliajele cu nichel nu suferă schimbări de dimensiune datorate temperaturii şi îşi menţin duritatea la temperaturi ridicate.

Igiena: Pentru cazurile în care igiena strictă este importantă, uşurinţa cu care poate fi curăţat face din oţelul inoxidabil o primă alegere

Aspect: Suprafaţa strălucitoare şi uşor de intreţinut a inoxului îi oferă un aspect atractiv

Rezistenţa la socuri mecanice: Structura microscopică a oţelului inoxidabil ii conferă un grad ridicat de duritate.

Valoarea pe termen lung: Dacă se au în vedere costurile totale de-a lungul duratei de viaţă a materialului, otelul inoxidabil se dovedeşte a fi cel mai convenabil ca preţ. Cu alte cuvinte, fie cumpăraţi un obiect din oţel inoxidabil cu 25% mai scump decat unul cromat şi il aveti multi ani, fie cumpăraţi obiectul cromat mai ieftin, apoi îl cumpăraţi iar, şi iar, şi iar. Aceasta fără să menţionăm că unele produse cromate sunt mult mai scumpe chiar decât inoxul !

Siguranţa: Datorită absenţei unui strat superficial de finisaj, nu există riscul ca oţelul inoxidabil să se cojească, ceea ce ar putea cauza tăieturi sau zgârieturi, fără a mai vorbi de aspectul urât.

 

De la foarfeci de tuns profesionale, pana la produse de manichiura si instrumentar medical chirurgical toate sunt insotite de standardele de calitate ISO 9001:2000, CE mark si aprobare FDA.

 

Food and Drug Administration Conformitate Europeană  Certificare ISO  Certificat


Cos  

Nici un produs

Transport 0 Lei
Total 0 Lei

Cos Mergi la casa